Sådan downloader du Kaspersky VPN Secure Connection til andre platforme eller konfigurerer OpenVPN

Sådan installeres Kaspersky VPN Secure Connection på enheder, der kører Android, macOS, iOS eller konfigurér OpenVPN:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg Øvrige enheder.
  4. Udfør en af følgende handlinger:
    • Scan QR-koden med QR-scanneren på din mobile enhed.

Din enhed åbner downloadsiden for Kaspersky-appen i din respektive online appbutik. Når du har downloadet og installeret appen på din mobile enhed, vil appen automatisk oprette forbindelse til My Kaspersky og begynde at beskytte din enhed.

• Vælg typen af operativsystem, og klik på det tilhørende ikon.

Standardbrowseren vil åbne et vindue til download af programmet for det valgte operativsystem.

Du kan også downloade programmet ved hjælp af følgende links: